sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Sairastelua


Influenssa

Niinhän siinä kävi. että muuttunut A-virus iski jäseniin. Flunssasta tulikin influenssa. Kävin lääkärissä, joka totesi, että kuitenkin ottamani piikki lievensi flunssaa jossakin määrin.

Monen kymmenen vuoden jälkeen kuumetauti ei tuntunut lainkaan hyvältä, ei ollut edes oikein muistissa, mitä kunnon flunssa on. Läskit ovat kipeät vieläkin ja rykimisen aiheuttama rintalihasten arkuus on varmasti vielä riesana jonkun aikaa.

Minulla on mennyt nyt viikko pilaten, mutta onpa kuulemma joku joutunut kärsimään tästä samaisesta jopa kolme viikkoa. Siinä onkin kestämistä.

Tässä sairastaessani, en ole kirjoittanut romaania, mutta televisiota olen töllöttänyt. Pääasiassa olen katsellut urheilua ja elokuvia. Vaikea oli televisiotakin katsella, kun silmätkin olivat ihmeellisen kipeät. Tärkeätä on ollut löytää sellaista katsottavaa, että juonesta ei pääse tippumaan, vaikka välillä olisi näytön lepuutus pitempäänkin päällä. Kuitenkin suunnilleen elokuva päivässä oli katsottava tai parhaina päivinä jopa kaksi. Urheilutarjonnasta kaivelin vain yksilölajien kilpailuja, jopa lasketteluakin katselin jonkin verran.
Nyt on ollut jo yksi päivä ilman kuumetta. Olo on kuitenkin vielä aika hutera. Korvissa soi ja humputtaa, mutta eiköhän tämä jo tästä ala selvitä. Toivottavasti nousuviikolla pääsen jo latusille yrittämään, miten kunto on valahtanut. Myös golfharjoituksia pitäisi päästä myös verestämään, jotta olisi keväällä helpompi päästä jälleen homman alkuun.

Ei kommentteja: