sunnuntai 10. helmikuuta 2008

MP08 31.1. - 3.2.

Moottoripyöräily ja siihen käytettävät eurot ovat kasvavassa nosteessa. Olen jo aiemmin omalta kohdaltani käsitellyt moottoripyöräilyä, enkä sitä vieläkään täysin ymmärrä.
Messut ovat myös kasvaneet vuosittain. Nyt ne olivat 4-päiväiset markkinat. Suurin halli oli täynnä toi tositaan komeampia, kalliimpia ja tehokkaampia menopelejä. Mutta mitä ne puolipukeiset tytöt oikein siellä tekivät? Pyöriähän sinne mentiin katselemaan!
Pienempi halli oli valjastettu krääsäkaupalle ja rakennetuille pyörille. On näköjään rakentelu menossa meilläkin inhoamaani ameriikan malliin. Ei lainkaan hyvä. Meillä on ammattilaisia rakentajia, mutta pitää vaan ottaa mallia mielestäni aivan väärästä suunnasta. Voisi joku tehdä rakennelmansa omia ideoitaan hyödyntäen. Saattaisi lopputuloksena olla jopa ajettava peli!
Muuten onkohan ameriikoista tullut koskaan mitään erikoisen hyvää?

Itse kävelin näyttelyn läpi 31.1. Kävely vei aikaa 1,5 tuntia, mutta stoppasin kierroksella vain kahdesti. Ensimmäinen stoppi oli pyöräni (Moto Guzzi) osastolla ollut merrkikerhon osasto. Siellä sattui olemaan paikalla Pornaisista olevaa henkilöstöä, ja myös selvisi, että ensi kesänä guzziztit ajavat Rokualle tapaamiseen. Saattaapi olla, että järjestän mökkireissun ja tapaamisen samalle reissulle, kun ovat täältä katsottaessa melekin samalla seudulla.

Toisen kerran stoppasin Gospel Ridersien osastolla. Kyseisen kerhon jäsenillä on mitä erilaisimpia taustoja, mutta usko ja moottoripyöräily heitä yhdistää. Itsekin olen kiinnostunut kyseisen kerhon toiminnasta, mutta en ole jäseneksi asti päässyt. Minulla lienee edelleen jonkinlainen etsikkoaika meneillään, kun viimeisten viiden vuoden aikana Jumala on näyttäytynyt minulle ja perheelleni vain "rankaisevana" tai ainakin piittaamattomana. Avunpyynnöt ovat menneet kuuroille korville!
Olen mielestäni elänyt lähinnä äidiltäni saaman "uskoonkasvatuksen" mukaan koko elämäni, joten periaatteessa olen ollut valmis elämään "uskossa", mutta se jokin on puuttunut ja puuttuu edelleen. Saa nähdä olisko se puutuva elementti moottoripyöräily. Aika näyttää.

Ei kommentteja: